Bestellen & Bezorgen

Bestellen en bezorgen bij Stad scooters Zaandam

Alle scooters vanStadscooters zijn geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Daarom tref je bij ons uitsluitend gerenommeerde merken aan. Alle scooters zijn eenvoudig te bestellen en worden helemaal rijklaar bij je thuis afgeleverd. Het is zelfs mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten of de garantie te verlengen naar 3 jaar. Op deze manier ben je zeker van jarenlang onbezorgd rijplezier op je nieuwe scooter.

Bestellen

Een scooter bestellen bijStadscooters is heel eenvoudig en gaat in een paar simpele stappen.
Als je jouw favoriete scooter hebt gevonden kun je kiezen welk kleur, uitvoering jou voorkeur uitgaat. Onderaan de pagina kan je ook kiezen uit accessoires waarmee je scooter kan beveiligen of op pimpen.Om te bestellen kan je op ‘in het winkelwagen’ knop klikken. Ook kies je hoe je de scooter wilt betalen. Je kunt ervoor kiezen om vooraf of tijdens levering, te betalen.
Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen nemen we telefonisch contact met je op. Soms hebben we nog aanvullende informatie nodig.

Bezorgen

Stadscooters levert jouw nieuwe scooter volledig rijklaar thuis af. Dit betekent dat wij de scooter in onze werkplaats hebben afgemonteerd, voorzien van de afleverbeurt en het kenteken voor je aanvragen. Bovendien onderwerpen we elke scooter aan een uitgebreide testrit voordat deze onze werkplaats verlaat. Op deze manier beoordelen wij jouw scooter op rijeigenschappen en kunnen wij de veiligheid en technische staat ervan garanderen.
De kosten voor het rijklaar maken van je scooter, eerste onderhoudsbeurt, testen en kenteken leges bedragen in totaal € 150,-
Op het moment van levering wordt de scooter op jouw naam gezet. Hiervoor ga je met onze monteur naar een RDW erkend tenaamstellingspunt. Dit kan bijvoorbeeld een postkantoor, Bruna of Boekelier zijn.
Jouw scooter is dus meteen klaar voor gebruik. Om ervoor te zorgen dat jij dat ook bent krijg je, tijdens de aflevering, van onze monteur een uitgebreide gebruikersinstructie.
Tijdens en na de bestelling van je scooter houden wij je uiteraard op de hoogte van de levering. Zo nemen we na ontvangst van jouw bestelling telefonisch contact met je op en spreken we alle details nog een keertje door en zodra de scooter gereed is voor aflevering maken we telefonisch een afspraak voor levering.

WhatsApp ons