Scooter leasen

Gespreid betalen bij Stadscooters Zaandam

Stadscooters werkt samen met ScooterFlex en bied u de mogelijkheid om de aanschaf van uw brommer of scooter gespreid te betalen zonder haken en ogen, met een vast laag maandbedrag en alle vrijheid om tussentijds boetevrij extra aflossen zoveel en zo vaak als u maar wilt!

Bereken hier uw maandbedrag

Als u graag wilt weten wat uw mogelijkheden zijn klik dan hier en vul vrijblijvend het aanvraag formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw gegevens worden strikt persoonlijk behandeld en alleen gebruikt in een beveiligde omgeving. Mocht u vragen hebben dan staan wij u uiteraard graag te woord op telefoonnummer: 0900-63 33 336 (10 cent per minuut).

Hoe het werkt? Heel eenvoudig in 3 stappen:

1. Na uw aanvraag sturen wij u een vrijblijvende financieringsovereenkomst.

2. U stuurt de getekende overeenkomst samen met de twee benodigde kopieën per post retour.

3. Dan volgt de definitieve goedkeuring waarop u tot aanschaf van de scooter kunt over gaan en wij het gefinancierde bedrag rechtstreeks over maken aan Stadscooters

 

Productspecificaties ScooterFlex Comfort Betaalgemak:
Een niet-doorlopend goederenkrediet speciaal voor de aanschaf van een brommer of scooter waar u direct volledig eigenaar van bent. U weet van te voren precies waar u aan toe bent met een vooraf vastgesteld maandbedrag, looptijd en rente gedurende de gehele duur van de overeenkomst. Tevens krijgt u alle vrijheid om tussentijds boetevrij extra af te lossen waarmee u zelf de looptijd en dus de kosten van de financiering bepaalt.

·         Voor aankopen vanaf € 250,- euro.

·         Geen afsluit- of administratiekosten.

·         U weet precies waar u aan toe bent met een vooraf vastgesteld maandbedrag, looptijd en rente gedurende de gehele duur van de overeenkomst.

·         Verschillende looptijden mogelijk waarmee u zelf uw maandbedrag kunt bepalen.

·         U bent direct volledig eigenaar van de scooter.

·         Tot maximaal € 5000,- euro ook mogelijk voor zelfstandig ondernemers.

·         U kunt altijd boetevrij extra aflossen, zoveel en zo vaak als u maar wilt.
Het unieke van het ScooterFlex concept is dat u alleen rente betaalt over de periode dat er een bedrag open staat, hoe korter die periode hoe voordeliger de financiering. Bij veel aangeboden ‘vergelijkbare’ financieringen kan men vaak wel extra aflossen maar dient men toch de rente over de gehele looptijd te betalen iets wat dus bij ScooterFlex niet het geval is.


KLIK HIER voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

 

In3 – In 3 keer betalen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling

× WhatsApp ons